Sebastiana uit ‘Love Island’ onthult de reden van haar breuk met Martin: “Dit gebeurde toen we terug thuiskwamen”
Sebastiana uit ‘Love Island’ onthult de reden van haar breuk met Martin: “Dit gebeurde toen we terug thuiskwamen”
Foto: VIER

Martin en Sebastiana, een koppel uit het eerste seizoen van ‘Love Island’ heeft er een punt achter gezet hadden. Nu heeft Sebastiana meer duidelijkheid geschept over de reden achter de breuk.

In haar nieuwe vlog vertelt Sebastiana dat ze nooit verwacht had op ‘Love Island’ iemand tegen te komen. “Maar daar was jij dan. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar er was wel gelijk een vibe. Het waren de twee mooiste maanden van mijn leven, en jij hebt me herinneringen gegeven waar ik nooit van durfde te dromen.” Maar toen ze thuiskwamen sloeg alles om. “Meer ruzies, meer discussies, over domme dingen. Er miste iets tussen ons. Ons vuur was weg, de passie.”

“Het is niemands fout, maar we zijn allebei vergeten dat we er voor moesten werken om het vuur aan te houden. We waren vergeten dat iemand missen ook een gevoel was, doordat we altijd continu bij elkaar waren.” Sebastiana en Martin hadden bovendien andere ambities. “Onze dromen zijn gewoon zo verschillend. Jij wil je carrière, ik wil gewoon een gezin. Ik neem je niets kwalijk, we hebben alles geprobeerd en dat is alles wat we konden doen. Je verdient het beste, sorry dat ik dat niet was”, besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.