Niels Destadsbader onder de indruk van deze bekende blondine: "Skown Meiske"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er komen steeds meer geruchten dat Niels Destadsbader een geheime relatie zou hebben. Niels kan het de laatste tijd erg goed vinden met een bekende basketbalspeelster.

Niels Destadsbader won zondag voor de derde keer op rij de Radio 2 - Zomerhit. Het gaat de zanger professioneel erg voor de wind.

Maar privé blijft het wachten tot Niels Destadsbader met nieuws naar buiten komt over een nieuwe vriendin. Het heeft er ook alle schijn van dat er misschien wel iets meer aan de hand zou kunnen zijn.

Zo heeft Niels een opmerkelijke reactie geplaatst op een post van de Belgische basketbalspeelster Julie Van Loo. "Skwon meiske", reageerde de zanger. Hij gaat ook regelmatig naar haar wedstrijden kijken. Bovendien woont Julie ook in Deerlijk, waar ook Niels woont.
(Lees verder onder de foto)

"Een toffe gast, echt"
Julie zei eerder dit over Niels Destadsbader in KW. "We hebben elkaar ontmoet in de Soeur Sourire, een lokaal café. Het klikte meteen. Een toffe gast, echt. Waarom Deerlijk? Ik wou investeren in vastgoed en daar lijkt het mij nog betaalbaar."

Is er meer aan de hand of niet? De tijd zal het uitwijzen.