‘Got Talent’-jurylid Simon Cowell shockeert iedereen: “Wat is er in godsnaam met zijn gezicht gebeurd?”
‘Got Talent’-jurylid Simon Cowell shockeert iedereen: “Wat is er in godsnaam met zijn gezicht gebeurd?”
Foto: Photonews

’Got Talent'-jurylid Simon Cowell (59) was de afgelopen dagen kop van jut op de sociale media. Aanleiding was een foto met Simons ‘nieuwe’ gezicht.

Simon Cowell gaat voortaan als veganist door het leven. Dankzij deze nieuwe levensstijl wist hij al bijna 10 kilo kwijt te spelen, en dat is er ook aan te zien. Het jurylid poseerde bij de start van ‘America’s Got Talent’ seizoen 14 trots voor de camera’s. Maar Simons ‘nieuwe’ gezicht zorgde voor veel beroering.

“Als je mijn knapheid op een schaal van 0 tot 10 zou zetten, dan was ik een 8. Nu ben ik een 11”, grapte Simon zelf. “Ik heb mijn dieet van de ene op de andere dag volledig omgegooid. Ik heb er nog geen enkel moment spijt van gehad. Ik voel me stukken beter en zie er ook veel beter uit.” Maar daar dacht men op de sociale media dus anders over. “Waar is zijn gelaat naartoe? Is dit het werk van zijn dieet of gewoon van botox?”, luidden de reacties. Anderen vonden dat hij er nu uitziet als een wassen beeld uit het museum van Madame Tussauds. En ook: “Hebben ze Simon stiekem vermoord en hem vervangen door een robot?”

Celebrity-blogger Perez Hilton is ervan overtuigd dat Cowell zijn nieuwe look niet alleen aan zijn nieuwe levensstijl te danken heeft, maar ook aan bezoekjes aan de plastische chirurg. “Ik vermoed nieuwe tanden, fillers in de wangen, Botox in het voorhoofd en een mogelijke ooglift! Wat denk jij van de nieuwe Simon Cowell?”, schrijft hij.

(Foto: Twitter. Rechts de 'nieuwe' Simon Cowell)

Meer nieuws

Meer nieuws

.