Vrouw kan niet geloven dat dit haar overkomt op Pukkelpop: “Ik sta nog te trillen”
Vrouw kan niet geloven dat dit haar overkomt op Pukkelpop: “Ik sta nog te trillen”
Foto: Photonews

Natascha Kwanten (45) beleefde zaterdag de avond van haar leven op Pukkelpop. De vrouw werd door Beth Ditto van Gossip op het podium gevraagd. Ze zong hun wereldhit ‘Heavy Cross’ mee van het begin tot het einde.

Natascha en haar dochter Chelsea (14) stonden op de eerste rij tijdens het optreden van de Amerikaanse band Gossip. Ze hadden een bordje vast waarop ‘Let me sing, Beth’ stond te lezen, en dat nam zangeres Beth Ditto heel letterlijk. Al in het begin van het optreden sprak ze Natascha vanop het podium aan. “Jij komt straks nog aan de beurt”, zei ze door de microfoon voor de hele Pukkelpopweide.

En dat gebeurde dan ook. Voor het allerlaatste nummer van de set sprak Ditto de securitymensen aan om de blonde vrouw met rode jas uit het publiek te halen. “Dat ze ons echt op het podium zou halen had ik nooit verwacht”, zegt Natascha net na de show. “Ik sta nog te trillen. Het was echt een ongelooflijke ervaring. Die massa publiek, de respons die ze gaven en een nummer zingen met Beth Ditto herself. Ik kan het nog steeds niet geloven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.