Lynn Wesenbeek en dochter Lauren Versnick onthullen zeer grootse plannen: “Voilà, het is eruit. Dit gaan we doen”
Lynn Wesenbeek en dochter Lauren Versnick onthullen zeer grootse plannen: “Voilà, het is eruit. Dit gaan we doen”
Foto: Photonews

Lynn Wesenbeek (56) gaf onlangs haar baan bij Kanaal Z op omdat ze voor Open Vld een zetel wilde bemachtigen in het Europees Parlement, maar de verkiezingen beslisten daar anders over. “Ondanks mijn mooie resultaat - bijna 54.000 stemmen - is het niet gelukt”, vertelt ze. Ze heeft nu grote plannen met haar dochters.

“Nog niet alle kaarten zijn geschud, maar wachten doe ik niet. Ik blijf intussen aan de slag als moderator voor multinationals. Veel bedrijven zijn trouwe klanten, maar ik wil niet al mijn eieren in één mand leggen. Daarom ben ik een businessplan aan het uitwerken met mijn dochters. Voilà, het is eruit: we gaan samen een onderneming starten”, onthult Lynn Wesenbeek in Het Belang Van Limburg. Ze zullen vooral inzetten op duurzaamheid, tijdloosheid en elegantie.

“Wie vandaag naar de wereld kijkt, ziet dat generaties opschuiven. Jongeren worden nu sneller volwassen, en volwassen blijven langer jong. Het is nog te vroeg om ons concrete plan uit de doeken te doen, maar laten we het erop houden dat we een concept aan het uitwerken zijn dat generaties met elkaar verbindt: jeugdige frisheid gekoppeld aan ervaring en elegantie, the best of both worlds.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.