Kevin Janssens heeft na zeer slechte ervaring een niet mis te verstane boodschap: “Ik raad het niemand aan, het is gewoon gevaarlijk”
Kevin Janssens heeft na zeer slechte ervaring een niet mis te verstane boodschap: “Ik raad het niemand aan, het is gewoon gevaarlijk”
Foto: Photonews

Om de rol van Patrick te kunnen spelen in de nieuwe film 'De Patrick' is Kevin Janssens heel ver gegaan. Van zijn buik tot zijn wenkbrauwen liet hij alles groeien en hij is zeventien kilo bijgekomen.

Om zeventien kilo bij te komen voor deze rol had Kevin Janssens maar zeven weken tijd. “Het was afzien om bij te komen, echt waar”, zegt Kevin. “Ik ging 's morgens naar de Burger King om een hamburger te eten, at enorm veel pasta en stak potjes Häagen-Dazs in de microgolf. Zo smolt het sneller en kon ik het sneller opdrinken. Twee keer per dag deed ik dat. Ik at ook boules de berlins, eclairkes en taartjes. En 's avonds dronk ik bruin bier. De eerste dag was het nog plezant. De tweede dag denk je: Moet ik dat nu weer gaan doen?, en de derde dag roep je: Fuck, ik wil dit niet.”

Het werkte echt op zijn gemoed. “Je hebt keiveel suiker binnen, dus heb je sowieso pieken en dalen. Ik sportte drie à vier keer per week, hé. En dan plots niets meer. Nu gaat het wat raar klinken, maar ik had mijn lichaam er toch wel een beetje psychologisch op voorbereid. Ik praatte tegen mezelf. Zo van: Dit gaat er nu gebeuren, geen stress, het is maar tijdelijk. Maar terwijl ik aan het vreten was, bleek het toch stresserender te zijn. Ik had totaal geen energie meer. Na een maand zat ik huilend in mijn zetel en dacht ik: Waar ben ik mee bezig? Ik kan het niemand aanraden. Het is gewoon gevaarlijk.””

Meer nieuws

Meer nieuws

.