Karen Damen staat voor een grote uitdaging: “Ik wil niet dat ze mij gaan haten”
Karen Damen staat voor een grote uitdaging: “Ik wil niet dat ze mij gaan haten”
Foto: Photonews

Het eerste seizoen van #LikeMe was een grandioos succes. Deze Ketnetreeks draait rond Caro en haar vrienden en steekt Nederlandstalige klassiekers als Porselein en Hoop doet leven in een moderne jasje. Dat succes heeft geleid tot drie nominaties voor de Zomerhit van Radio 2, en bijna vijf uitverkochte Lotto Arena’s. Intussen zijn de opnames voor seizoen twee volop aan de gang.

Daarin zal ook Karen Damen meespelen. Zij zal in de huid kruipen van de zelfverzekerde eventplanner Saskia Vleugels. “Ze is geen bitch, maar ze weet wat ze wil”, zegt Damen. “Het is de eerste keer dat ik in de huid van iemand anders moet kruipen en niet iets van mezelf moet uitvergroten. Een hele uitdaging, want ik moet nog even zoeken hoe ik dat ga doen. Ik wil ook niet dat de kijkers mij gaan haten.”

Haar draaidagen beginnen pas eind september. Maar gisteren kwam ze al even piepen op de set, waar het een blij weerzien was met Pommeline Thijs, Caro in de reeks. “Tijdens de Eyo!-K3-show in het Sportpaleis speelde ze de kleine Karen. Ze was toen elf jaar. Wat ze nu doet en waar ze nu staat, dan denk ik: Wow, is dat dat kleine Pommelientje van toen?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.