Trotse Valerie De Booser zet haar gezin in de kijker met mooie boodschap: “Een nieuw hoofdstuk”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Valerie De Booser heeft op Instagram haar gezin in de kijker gezet. Er breekt voor haar een heel nieuw hoofdstuk aan.

Twee maanden geleden maakte Valerie De Booser bekend dat ze besloten had om na elf jaar haar kledingwinkel ‘Histoires de Femmes’ te sluiten. “Mijn lichaam en geest kunnen wel wat rust gebruiken. Dus heb ik de hartverscheurende keuze gemaakt om ermee te stoppen. Het is een erg moeilijke beslissing, want ik heb er mijn hart en ziel ingestoken en ben ook wel fier op wat ik heb opgebouwd. Geloof me, het is met pijn in mijn hart”, zei Valerie daar toen over.

Haar dochter Zita Wauters kreeg duidelijk de creativiteit en het modegevoel van haar mama mee. Zij heeft net haar eigen kledingcollectie bij het Belgische label CKS gelanceerd. Het zijn drukke en spannende tijden voor het gezin Wauters, beseft Valerie:

“De dag dat ik gestopt ben met mijn winkel heeft ons meisje haar collectie voorgesteld. De appel valt niet ver van de boom. Voor mij komt er nieuw hoofdstuk aan, welk hoofdstuk juist weet ik nog niet en dat is voor mij best spannend. Nu even alle focus op mijn gezin want het is best druk hier ten huize Wauters”, schrijft Valerie trots.