Prinses Beatrix heeft verschrikkelijk nieuws te melden over haar zus

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Nederlandse prinses Beatrix heeft verschrikkelijk nieuws te melden. Haar zus, Prinses Christina, is vanmorgen op 72-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Christina leed al enkele jaren aan botkanker.

Koning Willem-Alexander, Máxima en prinses Beatrix laten in een reactie weten ‘verdrietig te zijn door het overlijden van onze lieve zus en tante’. “Christina was een markante persoonlijkheid met een warm hart. Met haar muzikale gedrevenheid en talent wist zij velen te beroeren. Wij koesteren de vele mooie herinneringen aan haar”, schrijven ze op de sociale media.

Prinses Christina werd op 18 februari 1947 op Paleis Soestdijk in Baarn geboren. Zij was de vierde dochter van Koningin Juliana en Prins Bernhard, en de jongste zus van prinses Beatrix.

De crematie vindt in besloten kring plaats. Er werd door de familie wel een condoleanceregister geopend.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Wij zijn verdrietig door het overlijden van onze lieve zus en tante. Christina was een markante persoonlijkheid met een warm hart. Met haar muzikale gedrevenheid en talent wist zij velen te beroeren. Wij koesteren de vele mooie herinneringen aan haar.” – Willem-Alexander, Máxima en Beatrix. Vanmorgen is Prinses Christina op 72-jarige leeftijd overleden op het complex van Paleis Noordeinde in Den Haag. Zij leed al enige jaren aan botkanker. Prinses Christina werd op 18 februari 1947 op Paleis Soestdijk in Baarn geboren. Zij was de vierde dochter van Koningin Juliana en Prins Bernhard, de jongste zus van Prinses Beatrix.

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op 16 Aug 2019 om 12:27 (PDT)