Zender Q2 pakt uit met gedurfd programma om vrouwen te lokken: “Want wanneer en hoe mag je lachen met zo’n gedrag?”
Zender Q2 pakt uit met gedurfd programma om vrouwen te lokken: “Want wanneer en hoe mag je lachen met zo’n gedrag?”
Foto: Q2

Zender Q2 wil graag meer vrouwelijke kijkers aantrekkers. Het komt daarom met een opvallend #MeToo-sketchprogramma over grensoverschrijdend gedrag.

Evy is fel bezig met gezond eten. “Mijn twee kindjes, Alec (5) en Helena (2) zijn ook al mee op de kar gesprongen. Als ze bij hun grootouders logeren, moeten ze maar de straat oversteken en ze zitten al op het erf van een landbouwer”, vertelt Evy in TV-Story.

“Mijn zoontje verkondigt dan ook graag dat een bussel worteltjes van de boer véél lekkerder smaakt! Ik kan me echt niet voorstellen dat mijn kinderen niet zouden weten dat wortelen niet van de supermarkt maar uit de grond komen, en melk niet uit een doos maar van een koe! Voeling hebben met de natuur vind ik belangrijk.”

RAVOTTEN IN TUIN
“Vandaar ook onze keuze om weg te trekken uit de grote stad en de kinderen te laten opgroeien op het platteland. Dankzij onze verhuis kennen ze nu rust, ruimte en natuur. We hebben een vrij grote tuin, daarachter ligt een wei met paarden en nog iets verder is er een bos."

"De kinderen kunnen volop ravotten in de tuin. Die is aangelegd als een wilde tuin, zodat de natuur hen bloeiend, vliegend en kruipend bereikt. Ze vinden dat heel fascinerend. En ik vind tot op de dag van vandaag dat de natuur enorm veel energie geeft.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.