Regi doet zorgwekkende vaststelling over zijn dochter Ellie Martha: “Daarom is het goed dat we voor een tweede kind zijn gegaan”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Regi heeft met zijn vrouw Elke Vanelderen twee dochters, Ellie Martha (6) en Renée (3). De zusjes zijn volgens Regi compleet verschillend.

Tijdens ‘Zomerhit 2018’ stal zijn dochter Ellie Martha vorige zomer de show toen ze plots achter Regi op het podium kwam dansen. Ellie Martha is niet alleen een showbeest zoals haar papa, ze is ook even mondig. Ze zette Showbizz Bart op zijn plaats toen die haar twee keer dezelfde vraag stelde.

“Ze is verbaal sterk, da’s waar”, beaamt Regi in Dag Allemaal. “Sterker dan haar zusje Renée, maar die is motorisch dan weer veel voor op haar leeftijd en is heel actief. Renée durfde al op haar eerste de glijbaan af, Ellie Martha nu pas. Ze zijn compleet verschillend. Maar Ellie Martha zorgt heel goed voor haar zus, dat is zo mooi om te zien.”

“Weet je, het was een goede zet om voor een tweede kind te gaan. Ik was zelf enig kind, en ik merkte dat Ellie Martha toch een beetje dezelfde weg opging als ik. ‘Alles draait rond mij’, weet je wel.”