Regi heeft groot nieuws over zijn vrouw Elke Vanelderen: “Dit gaat ze vanaf september doen”
Regi heeft groot nieuws over zijn vrouw Elke Vanelderen: “Dit gaat ze vanaf september doen”
Foto: Photonews

Regi is heel vaak van huis. Dat betekent dat de taken in het huishouden niet eerlijk verdeeld zijn.

Bo draagt vaak kleding van het Belgische modebedrijf Mayerline. Dat was zo tijdens haar live-verslag in Barcelona maar bijvoorbeeld ook tijdens haar eerste werkdag als Bo en op de rode loper.

Dat blijkt niet geheel toeval te zijn. “Ze is hier een goede klant”, zegt vrouw Mimi Lamote aan Het Laatste Nieuws. Lamote voegt er meteen ook aan toe dat er van sponsoring geen sprake is. Er is trouwens geen enkele BV die door het merk gesponsord wordt. 

"Bo maakte duidelijk vrouw te willen zijn op haar eigen manier, klassevol en stijlvol. Exáct waar wij voor staan”, gaat Lamote verder. “Dus hebben we haar uitgenodigd om te polsen wat ze van onze collecties vond. Meteen beviel de kledij haar en dus hebben we haar een aantal stuks aangeboden." Sindsdien is Bo fan en koopt ze er geregeld kledingstukken. Al doet ze dat in de luwte en zal er ook kleding zelf betalen.

Bo Van Spilbeeck wil hier niet op reageren omdat ze vindt dat dit tot de privé-sfeer behoort. Ze bevestigde wel dat ze een vijftal ensembles ontving en sindsdien verknocht is aan het merk. Toch laat ze zich nog vaak adviseren door VTM-stylisten voor de kleren die ze op het scherm draagt, net zoals dat het geval was toen ze als man nog pakken droeg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.