Na de bekendmaking van haar afscheid bij Joe is er goed nieuws voor Leen Demaré
Na de bekendmaking van haar afscheid bij Joe is er goed nieuws voor Leen Demaré
Foto: Joe

Vanaf januari volgend jaar zal Leen Demaré (57) niet meer te horen zijn op radiozender Joe. “Maar Leen komt altijd op haar pootjes terecht”, meent ex-collega Michel Follet (59).

Geraint Thomas (32) en Chris Froome (33) zullen allicht onderling uitmaken wie de Tour zal winnen. "Thomas zal geen cadeaus geven aan Froome. Er is geen reden voor. Froome heeft ook nog nooit iets voor Thomas gedaan”, merkt Tom Boonen in Het Laatste Nieuws.

“Froome staat in niet zo'n slechte situatie. De enige hindernis is dat een ploegmaat nu voor hem staat. Ik ben benieuwd hoe hij dit gaat oplossen. Hij heeft al andere truken uit zijn mouw geschud. Froome is lang niet meer de brave coureur van 2012”, beseft Boonen. 

“Toen kon hij niet klimmen en niet dalen en zat hij als een seut op zijn fiets. Vandaag is hij een heel linke duivel, die weet waar hij mee bezig is. Hij durft plannetjes bedenken die niemand anders bedenkt. Hoe hij de Giro heeft gewonnen, dat was durven."

"De situatie is voor beide renners uniek. Geraint Thomas kan zijn carrière voor de komende tien jaar of zo vorm geven, als hij de Tour wint. En Froome kan een record pakken. Als ik Thomas ben, plooi ik niet. Als ik Froome ben, zeg ik ook niet tegen Thomas: win jij maar, ik kom volgend jaar wel een keer terug. Er zal een winnaar en een verliezer zijn. Froome zal de Tour niet kunnen kopen. Dat gaat niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.