VTM

Andy Peelman en zijn vrouw Tine die op het punt stond om te bevallen botsten in het ziekenhuis op een groot en onverwacht probleem

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Andy Peelman (35) en zijn vrouw Tine (35) verwelkomden op 25 juli hun dochter Feline. Het was niet alleen de warmste dag ooit, maar blijkbaar ook de drukste dag ooit op de materniteit.

Toen ze arriveerden in het ziekenhuis, botsten ze op een onverwacht probleem. “Gelukkig was het maar vijf minutjes rijden naar het ziekenhuis. Maar daar kwamen wij toe in een overbevolkte materniteit”, vertelt Andy Peelman in Dag Allemaal. “Er zijn daar die dag liefst acht baby’s geboren, terwijl het er normaal twee of maximaal drie zijn. Probleem: ze hebben maar vijf verloskamers en het zag ernaar uit dat Feline er weleens heel snel kon zijn.”

Er was geen verloskamer beschikbaar, daarom hebben ze in het ziekenhuis een drastische beslissing moeten nemen. “Uiteindelijk hebben ze een vrouw bij wie het wat langer zou duren uit haar verloskamer gehaald, die kamer snel gepoetst en ons daar binnen gelaten. Het was toen tien voor acht ’s ochtends, en om zeven over elf is ons Feline geboren”, aldus Tine.