Willy Sommers deelt prachtig liefdesverhaal: “Zo heb ik Cindy leren kennen, dankzij Christoff”

bron: Radio 2
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers (67) vertelde op Radio 2 in een openhartig gesprek met Kim Debrie hoe hij zijn vrouw Cindy heeft leren kennen. Niemand minder dan zanger Christoff was de cupido van dienst.

“Cindy was geen fan die elke week kwam. Zij woonde in Schepdaal, ik in Lennik, twee dorpen die aan elkaar grenzen. Als ik in de streek optrad, kwam zij wel eens. Het was een mooie verschijning, een jong lief meisje! Maar daar bleef het ook bij”, begint Willy Sommers zijn verhaal.

"Maar dan zei Christoff tegen mij dat hij een goede vriendin had, die hij wou verrassen voor haar verjaardag met een etentje met mij. Dat bleek Cindy te zijn. Toen ze mij zag, zakte ze door de grond. Ze kon het niet geloven, ze moest in haar wang knijpen van ‘is dat de echte Willy?’. En zo zijn de eerste contacten gekomen.”

“Er is niks gebeurd die eerste avond, maar een paar weken daarna had ik een emotionele avond, ik zag het niet meer zitten om alleen te zijn. Ik ging naar een restaurant in Brussel. Ik nam een aperitief, een glaasje wijn, en ik dacht bij mezelf, zie mij hier nu zitten, alleen. Ik belde naar Cindy, ‘ik zit alleen op restaurant en ik heb gezelschap nodig, kom je af?’ Cindy zei ‘dat gaat niet, ik zit in bad.’ Een kwartier later stond ze daar, haar haar niet gebrusht, kletsnat. En daar is onze relatie begonnen.”