Alweer ophefmakende onthulling over Fabrizio: “Hij bedroog Pommeline al met zijn danspartner tijdens ‘Dancing With the Stars'”

bron: Het Laatste Nieuws/TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Pommeline (25) en Fabrizio (26) zijn geen koppel meer. Daarover is al heel wat inkt gevloeid. En nu is er alweer een ophefmakend verhaal over Fabrizio opgedoken, zo schrijft weekblad Tv Familie

De Nederlandse ‘ Temptation Island’-specialiste en roddelkoningin Michella Kox beweert namelijk het volgende: “Fabrizio heeft een affaire gehad met het meisje met wie hij de hele tijd heeft gedanst in ‘Dancing With the Stars’. Met haar heeft hij Pommeline dus toen al bedrogen... Als je kijkt naar ‘ Temptation Island VIPS’, zie je een gebroken Pommeline. Wel, ik vind het allemaal verschrikkelijk voor haar.”

Het is niet duidelijk of Pommeline weet had van deze affaire. Wel is geweten dat Pommeline het in die periode zeer moeilijk had met het intense contact tussen Fabrizio en zijn Nederlandse danspartner Margot Weeda. “Ik voel de jaloezie opborrelen telkens als ik Fabrizio in haar armen zie”, zei Pommeline toen. Misschien was die jaloezie van haar dus wel terecht.