Niels Destadsbader kan zich nog aan iets verwachten: “Dat komt door al die verliefde meisjes”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader is voor de derde keer genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit. De uitreiking wordt dit jaar gepresenteerd door Bart Peeters en Siska Schoeters.

Zelf heeft Siska Schoeters geen favoriet om de award mee naar huis te nemen. Voor haar zijn er verschillende artiesten die de Radio 2 Zomerhit verdienen. “Ik weet dat het heel flauw is om te zeggen dat je als presentatrice onpartijdig moet zijn, maar ik vind het dit jaar echt moeilijk om te kiezen. Niels kan voor de derde keer winnen, maar Belle Perez voor de zesde keer. Voor haar zou het de kerst op de taart zijn tijdens haar twintigjarige jubileumjaar. En het is zo’n toffe madam. Ja, ik ontmoet nu allemaal andere artiesten dan bij Studio Brussel. Ook nieuwkomer Metejoor verdient het, net als Laura Tesoro. Voor iedereen valt iets te zeggen”, aldus Siska.

Alles hangt af van de stemmen van het publiek, dus is de kans groot dat Niels Destadsbader wint. “Ja, hij is hét stemmenkanon. Hij heeft een grote fanbase, die bijna volledig bestaat uit verliefde meisjes”, lacht Siska. “Dat speelt serieus in zijn voordeel.”