Zeer goed nieuws voor Danny Fabry: “Eindelijk kan ik dit probleem oplossen”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Onlangs kon u al lezen dat Danny Fabry’s (71) vakantie met een sisser geëindigd is. Op weg naar de bakker is hij door een wegpiraat twee tanden kwijtgespeeld. Een andere chauffeur weigerde hem zijn voorrang van rechts te verlenen. Hij moest zo hard remmen dat hij met de zijkant van zijn gezicht tegen het stuur is gekwakt.

Danny Fabry had die bewuste dag liefst maar liefst drie optredens in z’n agenda staan en die wilde hij niet afzeggen. Een tandarts van wacht heeft hem uit de nood geholpen en zijn mond weer toonbaar gemaakt door een tijdelijke stifttand te plaatsen. Daardoor stapte Danny onzeker het podium op. “Tijdens mijn shows had ik het gevoel dat iedereen naar mijn mond keek. Puur omdat ik er zelf mee bezig was. Bij nader inzien denk ik nu dat niemand er iets van gemerkt heeft.”

Intussen heeft Danny zijn 71ste verjaardag gevierd, naar jaarlijkse gewoonte met een grote show. “Het was wederom een perfecte dag”, zegt Danny trots. Hij heeft opnieuw met de stifttand opgetreden, maar er is goed nieuws. “Gelukkig is deze week mijn tandarts terug uit vakantie, zodat we dat probleem definitief kunnen oplossen.’