Hun relatie heeft drastische gevolgen voor Jan en Romina uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Ach, ik ben gelukkig”
Hun relatie heeft drastische gevolgen voor Jan en Romina uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Ach, ik ben gelukkig”
Foto: Instagram

Eén jaar geleden bracht het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ Jan (31) en Romina (28) samen in Australië, waar Jan toen woonde. Een langeafstandsrelatie was voor geen van beiden een optie. Daarom wonen ze nu in België en dat gaat heel goed.

"Hij heeft nog geen fouten gemaakt en rijdt ook intelligent. Door zelf als eerste te gaan, zet hij Froome klem", merkt Sven Nys op in 'Vive Le Vélo'. "Dit zal hem ook een boost geven. Thomas rijdt ook een perfect parcours. Hij wint eerst de Dauphiné, wat voor Froome vaak het ideale recept was om later de Tour te winnen. Froome daarentegen heeft met zijn Giro-zege een atypische voorbereiding achter de rug."

Het zorgt ongetwijfeld voor problemen bij Sky, ook al doen ze nu alsof er niets aan de hand is. "Maar ik denk toch dat ze een paar brandjes zullen moeten blussen", zegt Kevin De Weert. "Ik heb ook het gevoel dat Froome nog wel eens zal uithalen."

"Durft Sky ook te gokken op Thomas? Hij heeft zijn contract ook nog niet verlengd. Ik denk dat ze in de ploeg het liefst Froome zien winnen. Hij wordt betaald om te winnen, de anderen worden betaald om Froome te helpen winnen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.