VTM

Hun relatie heeft drastische gevolgen voor Jan en Romina uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Ach, ik ben gelukkig”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Eén jaar geleden bracht het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ Jan (31) en Romina (28) samen in Australië, waar Jan toen woonde. Een langeafstandsrelatie was voor geen van beiden een optie. Daarom wonen ze nu in België en dat gaat heel goed.

Het gaat zo goed tussen Jan en Romina, omdat ze veel gemeenschappelijke passies delen. “We houden allebei van muziek, dus deze zomer hebben we al enkele festivals bezocht”, vertelt Romina Paret. “Verder houden we van rustige dingen, zoals strandwandelingen, een barbecue thuis of een avondje op restaurant.”

Het koppel uit ‘Boer zkt Vrouw’ geniet dus van het goede leven, maar dat heeft ook zijn gevolgen. “Een jaar geleden woog ik exact tien kilo minder dan nu”, aldus Romina. “Maar toen was ik misschien extreem mager. Ach, ik ben gelukkig en we genieten van het goede leven: een aperitiefje thuis, de lekkere Belgische keuken… Ook bij Jan kwamen de kilo’s er vlotjes bij. “Ik weeg intussen meer dan het dubbele van Romina. De voorbije maanden heb ik hier dan ook stilgezeten, terwijl ik in Australië zware fysieke arbeid deed. Nu ik opnieuw aan het werk ben, ga ik ervan uit dat de kilo’s er ook wel opnieuw af zullen gaan.”