VTM

Olga Leyers doet een grootse aankondiging: “Wat een eer”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Olga Leyers trok met groot nieuws naar het Q-Beach House in Oostende. Daar maakte ze bekend dat ze zal deelnemen aan het nieuwe programma ‘Beat VTM’.

Olga Leyers zal dit najaar beginnen trainen voor ‘Beat VTM’. Samen met 7 andere collega’s wordt Olga uitgedaagd door acht onbekende Vlamingen om binnen de 100 dagen een totaal nieuwe discipline aan te leren. Ook Koen Wauters, Nathalie Meskens en Guga Baúl doen al mee.

“Wat een eer om tussen zo’n toppers als Nathalie, Koen en Guga te staan”, vertelt Olga. “Ik hoop dat ik een niet voor de hand liggende taal moet leren of zo, een mentale uitdaging zou leuk zijn. Fysiek gechallenged worden, daar sta ik zeker ook voor open. Maar ik ben wel eerder het type van de explosieve kracht, zoals het boksen. Want iets waar je veel uithoudingsvermogen voor nodig hebt, zoals een marathon, is andere koek. Een creatieve uitdaging ga ik ook niet uit de weg. Al is mijn fijne motoriek heel slecht, dus hopelijk laten ze me niet miniatuurschilderen. Ik laat me alleszins totaal verrassen. Ik hoop alleen dat niemand me uitdaagt om iets te doen met katten, want daar ben ik allergisch voor”, aldus Olga.

Door welke onbekende Vlaming en in welke discipline Olga wordt uitgedaagd komt ze in september te weten in de kick-offaflevering van ‘Beat VTM’. Vanaf dan breekt voor haar een pittige periode aan van intensieve trainingen.