Belle Perez zal dit verschrikkelijk moment in haar leven nooit meer vergeten: “Alsof de grond vanonder je voeten wordt geslagen”

bron: De Telegraaf
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Bij De Telegraaf blikt Belle Perez terug op één van de vreselijkste momenten in haar leven. De 43-jarige zangeres heeft er nog altijd moeilijk mee.

Belle Perez en juwelier Wouter van der Horst stonden drie jaar geleden op trouwen. Maar toen werd plots haar man opgepakt wegens een juwelenroof. Hij verdween zelfs even achter de tralies.

Een schok voor Belle. “En net op dat moment ontdekte ook nog eens dat ik zwanger was”, citeert Het Nieuwsblad haar. “Dat was heel intens. Op het moment zelf besef je nauwelijks wat er gebeurt. Het is net alsof heel je leven door elkaar geschud wordt, alsof de grond vanonder je voeten wordt geslagen.”
(Lees verder onder de foto)

Geseponeerd
“Maar ik heb altijd de versie van mijn man geloofd. Het is trouwens nu precies twee jaar geleden dat we het verlossende woord kregen. De zaak werd geseponeerd. Het was niets, een storm in een glas water. Dat wisten wij allang, maar op het moment was het toch erg zwaar.”

“Een kennis had Wouter gevraagd om een diamant in een ring te vervangen door een replica. De eigenaar was overvallen en durfde niet meer met de echte sieraden rond te lopen, zo luidde het. De kennis had echter niet tegen Wouter gezegd dat de klant niets wist van die wissel."