Karl Vannieuwkerke wil iets kwijt aan zijn twee oudste kinderen: “Door baby Jack hebben jullie er nu een nieuwe taak bij”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Karl Vannieuwkerke is onlangs opnieuw vader geworden. Hij werd de trotse papa van een zoon die luistert naar de naam Jack.

Zaterdagavond kwamen Karl Vannieuwkerke zijn twee oudste kinderen Marte en Jef op de baby letten. “Blij met en trots op twee fantastische zonen en deze geweldige dochter ??”, schrijft de presentator op zijn Instagram. 

“Zoals overal zijn we het ook wel eens oneens maar zoals op de meeste plaatsen komen we er altijd wel uit. En weet dat jullie er naast het studeren, sporten, snapchatten en gamen vanaf nu nog een taak bij hebben want jullie zijn ook hele goede babysitters gebleken ? 
Jack heeft gisteravond niet geweend (toch niet dat we weten ?) en niet geslapen (zijn we zeker ?).” 

“Hij heeft met zijn grote kijkers broer en zus gadegeslagen, gelachen en gekird. Moet zijn dat jullie het goed deden. Ondertussen zijn er koekjes gebakken en is er UNO gespeeld. Multitasken tijden het babysitten kunnen alleen de besten. Dankjewel @martevannieuwkerke & @jef_vannieuwkerke ??? #foreverinlovewithyou”