Kandidate zorgt voor veel opschudding bij Miss België: “Ze speelt vals”

bron: TV Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Er zijn opnieuw heel wat meisjes die maar al te graag de nieuwe Miss België willen worden. Eén van hen is de 22-jarige Celine Van Ouytsel.

Verschillende waarnemers vinden dat Celine vals aan het spelen is. Ze heeft namelijk bij 60.000 volgers op haar Instagram. Dat zijn er een pak meer als haar tegenstanders. Op haar Instagram kan Celine volop mensen oproepen om voor haar te stemmen.

Organisatrice Darline Devos vindt niet dat Celine iets verkeerds doet. “Het is altijd fijn om zo iemand als Celine erbij te hebben’, reageert Darline in TV- Familie
(Lees verder onder de foto)

Niet onbekend
“Maar zij is zéker niet de enige met zoveel volgers. Celine is ons trouwens niet onbekend, want enkele jaren geleden heeft ze al eens deelgenomen aan een provinciale verkiezing. Ze post mooie foto’s en is commercieel ingesteld. En da’s goed voor onze organisatie.” 

“En ja, door haar vele volgers kan ze weleens veel stemmen binnenhalen. Maar het staat alle kandidates vrij om zichzelf op te werken op de sociale media, hé.” 

“Celine doet niets verkeerds. Trouwens: als de jury punten geeft, gaan ze zéker niet af op hoeveel volgers een meisje op Instagram heeft. Celine maakt dus niet meer kans op het kroontje dan een ander."