Jean-Marie Pfaff maakt zich zorgen over zijn vrouw Carmen: “Zal nooit meer genezen”
PMN
Jean-Marie Pfaff maakt zich zorgen over zijn vrouw Carmen: “Zal nooit meer genezen”
Foto: Photonews

Jean-Marie Pfaff is een graag geziene gast in Vlaanderen. Al maakt de ex-doelman zich wel grote zorgen over zijn vrouw Carmen.

De agenten troffen in de woonkamer van het vervallen gebouw meerdere dieren aan zonder eten of drinken. De stank was er gigantisch, zo meldt Het Nieuwsblad. In de woonkamer bevond zich een hoop mest en overal lagen uitwerpselen en plassen urine.

DIERENWELZIJN
De politie was er binnengevallen op vraag van Dierenwelzijn. “Dit is een van de gruwelijkste gevallen van dierenverwaarlozing die de taalgrensstad ooit meemaakte”, aldus de verbijsterde agenten. “Het dierenleed is ontzaglijk en onnoemlijk groot. Het betreft hier een zeer grove inbreuk op de wetgeving inzake het dierenwelzijn.”

PSYCHISCHE PROBLEMEN
De eigenares van het gebouw is een 50-jarige vrouw. Ze zou psychische problemen hebben die veroorzaakt werden van het houden van zoveel dieren. Alle dieren werden in beslag genomen en opgevangen in een asiel. Daar kwamen ze ophalen en boden zich spontaan aan om de verwaarloosde dieren te helpen verzorgen.

DIEREN IN BESLAG GENOMEN
Volgens de eerste vaststellingen betrof de dierenverwaarlozing een pony, een twintigtal kippen, vijf schapen, vier geiten, zes honden en vijf katten, vier fretten, vijf schildpadden, een vijftigtal parkieten en ook nog papegaaien en andere vogels. De bewoonster werd naar het ziekenhuis gebracht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.