Niels Destadsbader pakt uit met een verrassing: “Zo lief"

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader is met zijn single “Mee naar boven” opnieuw genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit. Hij kan de trofee al voor de derde keer winnen.

Niels heeft met ondermeer Regi en Mathias Vergels wel geduchte concurrenten. Maar volgens Caitlyn Geldolf, beheerder van de Niels Destadsbader Fanclub, is Niels topfavoriet. “Hij heeft gewoonweg een fan-tas-tisch nummer, en natuurlijk heb ik mijn stem al ingestuurd, ah ja!”, vertelt ze in TV Familie. “Goh, als het over Niels gaat... Dan kan ik niet zwijgen. Hij is in één woord geweldig!”

Caitlyn is superfan van Niels en volgt hem al enkele jaren. “En weet je wat straf is? Dat Niels heel rustig blijft bij die immense populariteit. Bij optredens moet je extra vroeg komen of er is geen plaats meer. Want ja, Niels brengt altijd enorm veel sfeer. Iedereen zingt en danst mee. Ik krijg er soms kippenvel van. Niels maakt ook tijd voor z’n fans, en hij is heel dankbaar als je hem een cadeautje geeft. Zo heb ik hem ooit eens op een pintje getrakteerd op een meet & greet. En toen heeft hij mijn album gesigneerd met daarbij: ‘Dank je voor het pintje.’ Dat vond ik zo lief! Ja, Niels gaat het nog ver schoppen. Ik zie hem echt wel in de voetsporen van Koen Wauters treden. En wie weet scoort Niels ook nog in het buitenland!”