Jani Kazaltzis doet een dansje van vreugde bij deze geweldige ontdekking: “Jeuj!”
Jani Kazaltzis doet een dansje van vreugde bij deze geweldige ontdekking: “Jeuj!”
Foto: Photonews

Een handvol BV’s zullen dit najaar opnieuw het beste van zichzelf laten zien op de dansvloer in ‘Dancing With The Stars’ op VIER. Eerder week werd bekend dat Julie Vermeire, de dochter van komiek Jacques Vermeire, van de dansstudio haar tweede thuis zal maken, maar ook stylist Jani Kazaltzis staat dit jaar zelf op de dansvloer.

"Wat de krachtsverhoudingen betreft zijn we de eerste Tourweek niet veel wijzer geworden", zegt Michel Wuyts aan Sporza. "Omdat er uitermate gesloten en gecontroleerd gekoerst is, op het ergerlijke af. Anderzijds werd er in de rit naar Roubaix wél gretig gekoerst door enkele ploegen van de favorieten. Dat was niet ondergaan, maar forceren."

"Bardet is met Domont en Vuillermoz wel al twee locomotieven voor in de bergen kwijt. Hoe zal hij dat nu aanpakken? En Uran heeft door tegenslag in de Roubaix-rit een oplawaai gekregen. Hij is niet de meest aanvalslustige."

"Maar de anderen staan heel dicht bij elkaar, ondanks incidenten her en 
der, waar alleen Thomas aan ontsnapt is. Ik hoop dat de ploegen zich niet te snel bij het geweld van Sky zullen neerleggen en dat er blokvorming zal zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.