Bijzonder pijnlijke vaststelling: “Zo wordt de kloof tussen prins William en zijn broer Harry alleen maar dieper”
Bijzonder pijnlijke vaststelling: “Zo wordt de kloof tussen prins William en zijn broer Harry alleen maar dieper”
Foto: Photonews

De omgeving van prins Harry en Meghan Markle heeft een straffe onthulling gedaan. Het koninklijk koppel zou beslist hebben om geen kinderen meer te willen krijgen. Ze zouden daarmee ingaan tegen de koninklijke traditie van een kroostrijk gezin.

Boyke is al drie weken niet meer naar huis gekomen. In nursingtehuis Sint-Jan De Deo verblijven mensen met een lichte tot zware verstandelijke beperking. Ze zijn erg gehecht aan Boyke.

De kat werd het laatst gezien op donderdag 28 juni. "Die ochtend zat hij hier nog op de vensterbank”, vertellen de bewoners aan Het Laatste Nieuws. “Toen we ’s avonds terugkwamen van Rock for Specials was hij er niet. In het begin zijn we elke dag op zoek gegaan. We wandelden rond in de buurt en staken affiches die we zelf gemaakt hebben in de bussen. We hebben ook een affiche in het café hier verderop uitgehangen.” 

“We denken er niet aan om een andere kat te nemen. We willen enkel Boyke terug, want hij is echt een van ons en hoort hier thuis in de leefgroep. We hopen dat íemand hem gezien heeft en ons opbelt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.