Bijzonder pijnlijke vaststelling: “Zo wordt de kloof tussen prins William en zijn broer Harry alleen maar dieper”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De omgeving van prins Harry en Meghan Markle heeft een straffe onthulling gedaan. Het koninklijk koppel zou beslist hebben om geen kinderen meer te willen krijgen. Ze zouden daarmee ingaan tegen de koninklijke traditie van een kroostrijk gezin.

Dit is een groot contrast met prins William en Kate Middleton. Zij hebben ondertussen al drie kinderen kregen, en bovendien gonst het steeds harder van de geruchten dat er mogelijk zelfs een vierde baby onderweg zou zijn. En zo zou de kloof tussen prins Harry en zijn broer William nog wat dieper worden: William probeert zijn koninklijke rol zo veel en goed als mogelijk in te vullen, terwijl Harry er alles aan doet om zoveel mogelijk zijn eigen koers te kunnen varen.

Volgens zijn entourage is Harry minder geïnteresseerd in het koninklijk gebeuren. Hij zou vooral de wereld willen verbeteren via zijn bekendheid. Hij wil aandacht vragen voor het klimaat en de planeet, en probeert een ‘modelgezin’ te zijn voor iedereen. Daarom zouden Harry en Meghan doelbewust voor een klein gezin kiezen.