Verrassend nieuws over prinses Diana: Hier ging ze normaal gezien in meespelen

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Acteur Kevin Costner (64) heeft verteld dat prinses Diana ging meespelen in het vervolg op ‘The Bodyguard’, de succesvolle film uit 1992. Jammer genoeg overleed ze voor de film echt in productie kon gaan.

Kevin Costner deed deze onthulling in de tv-show ‘Lorraine’. De acteur vertelde dat er gesprekken gaande waren met prinses Diana om een rol te spelen in ‘The Bodyguard 2’. Volgens Costner was het Sarah Ferguson, de ex-vrouw van de Britse prins Andrew, die alles in gang zette. “Sarah was er erg bij betrokken”, zei Costner. “Wat ik altijd erg bewonderd heb, is hoe open Sarah tegenover het idee stond en hoezeer ze het steunde. Ze vond Diana duidelijk ook erg leuk.”

Diana belde de acteur op om met hem over de rol te praten. “Ik herinner me dat ze zo ongelooflijk lief was aan de telefoon, terwijl ze me allemaal vragen stelde. Ze vroeg: ‘Gaan we een kusscène hebben?’ Maar ze deed dat erg respectvol, ze was een beetje nerveus omdat haar leven erg gecontroleerd werd, denk ik. En ik antwoordde: ‘We gaan een beetje kussen, maar we gaan ervoor zorgen dat het oké is.’”

Diana’s dood strooide echter roet in het eten. “Toen we haar verloren, was dat tragisch”, herinnert Costner zich. “Zo ongelooflijk tragisch. Ik wilde het verhaal eigenlijk privé houden. Ik praatte er niet over, maar iemand anders liet het zich ontvallen en zo begon het de ronde te doen.”