Prins Laurent houdt er opmerkelijke vrienden opna: Dit is er aan de hand

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Als prins Laurent de laatste jaren op vakantie gaat, is hij vaak in gezelschap van prins Charles van Bourbon. Ze hebben hun leeftijd en levensstijl gemeenschappelijk.

Prins Laurent is op vakantie. En de laatste jaren doet hij dat meer en meer in gezelschap van prins Charles van Bourbon. Als bevriende prinselijke gezinnen huren zij tijdens hun vakantie een luxejacht en dobberen ze wat rond op de Middellandse Zee bij Saint-Tropez.

Prins Laurent en prinses Claire zouden al jaren bevriend zijn met prins Charles en zijn wederhelft prinses Camilla. In 1998 al was Laurent eregast op hun huwelijk in Monaco. In een nog verder verleden werden de twee prinsen geregeld gespot op mondaine feestjes.

Zowel prins Charles, zijn vrouw én hun twee tienerdochters zouden volgens HLN kicken op aandacht. Ze wonen in een gigantische villa in Saint-Tropez en schuimen in Parijs, Monaco en Rome geregeld exclusieve feestje af. Ze maken al meer dan 100 jaar geen enkele aanspraak meer op welke troon dan ook, toch zouden ze zichzelf heel belangrijk vinden.