Grote wijzigingen in ‘De slimste mens ter wereld’: Dit zal er in het nieuwe seizoen allemaal veranderen

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: YouTube
Met het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’ in het zicht, werden al heel wat vernieuwingen bekend gemaakt. Zo zal Philippe Geubels niet langer deel uitmaken van de jury van de quiz, iets wat hij al sinds 2009 deed.

Erik Van Looy stelde eerder vandaag al de vier eerste kandidaten voor het nieuwe seizoen van zijn populaire quiz ‘De slimste mens ter wereld’ voor. Dat zullen zijn zangeres Natalia, kok Jeroen Meus, VRT-gezicht Bart Schols én komiek Philippe Geubels. Die laatste neemt dus afscheid van zijn plekje in de jury, waar hij al sinds 2009 te zien was. Veel studiewerk zit er volgens HLN voor Philippe niet in, want de agenda van de komiek laat het hem gewoon niet toe. De komiek bereidt zich volop voor voor de opnames van een tweede reeks ‘Taboe’.

Wat dan met de jury? Nu Geubels moet passen, biedt er zich een kans aan voor Jeroom, die zich volgens HLN de voorbije jaren al profileerde als één van de meest spraakmakende juryleden om helemaal voluit te gaan. Erik Van Looy neemt ook een praktisch nieuw gezicht mee naar de studio. Jeroen van Koningsbrugge nam vorig jaar al wel deel aan de quiz als deelnemer, maar nu zal de Nederlander dus uitgespeeld worden als één van de juryleden.