Stijn en Nuria reageren op keuze voor holebi’s in ‘Blind Getrouwd’: “Onbegrijpelijk”
Stijn en Nuria reageren op keuze voor holebi’s in ‘Blind Getrouwd’: “Onbegrijpelijk”
Foto: Medialaan

Het lukte de programma-makers van ‘Blind Getrouwd’ na al de seizoenen nog niet om ook holebi’s te koppelen. Er wordt dan ook alles op alles gezet om dit volgend seizoen wél te laten slagen.

“Er komt morgen een koufront boven ons land te liggen”, legt Duboccage uit bij VTM-Nieuws. “Door het feit dat dit koufront over het land komt te liggen, kan het onstabieler worden.”

“In de loop van de dag, en dan vooral na de middag, kan er morgen op sommige plaatsen een plensbui vallen. Dat gaat heel lokaal zijn en die plensbuien gaan het probleem van de droogte ook niet oplossen. Het kan zelfs zijn dat het in je buurt ook gewoon droog blijft. De meeste kans op zo’n bui is er in het oosten van het land. In het westen blijft het zelfs de hele dag droog.”

“Woensdag en donderdag gaat het alweer warm worden met mooie en zonnige perioden. Vrijdag kan er in het zuiden van het land een onweersbui vallen. Zaterdag is de minste dag van de week en kan het ook op sommige plaatsen weer gaan regenen. Het wordt dan zo’n 24 graden. Zondag en begin volgende week wordt het alweer droog krijgen we weer zonnige perioden met temperaturen tot 26 graden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.