Pommeline en Fabrizio kunnen opgelucht ademhalen: Dit is er aan de hand

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Het zag er al weken naar uit dat het powerkoppel Pommeline en Fabrizio uit elkaar waren. Het koppel mocht hierover echter niets uitspreken tegen de pers door een spreekverbod.

Dat de liefde tussen Pommeline en Fabrizio volledig over is, is geen geheim meer. Het koppel bracht het nieuws zelf afgelopen week en daarmee werden de geruchten bevestigd. Fabrizio werd ondertussen al gespot met een andere vrouw en ook Pommeline probeert haar leven verder te zetten.

Toch bleven Pommeline en Fabrizio erg lang zwijgen over de hele situatie. Door hun contract met de Nederlandse zender RTL moesten ze de lippen wekenlang stijf op elkaar houden. Normaal gezien zelfs tot na de uitzendingen van ‘Temptation Island VIPS’, waarin zij als koppel aantraden. Over acht weken zou dat zijn, maar die overeenkomst woog erg zwaar op Fabrizio. “Ik heb gevraagd aan RTL om een uitzondering te maken op het contract zodat ik mijn hart eens kan luchten”, vertelt de jongeman aan Dag Allemaal. “Dit gaat nog eindigen met een burn-out of een zware depressie.” Fabrizio’s wanhoopskreet heeft gelukkig gewerkt en het koppel kreeg de toestemming het nieuws al bekend te maken.

Volgens RTL-persverantwoordelijke Eva Van Ekdom riskeren Fabrizio en Pommeline na het verbreken van het contract geen schadeclaim, omdat de beslissing gezamenlijk genomen werd na overleg.