Nieuwe liefde van Megan uit ‘Temptation Island’ doet wenkbrauwen fronsen

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
‘Temptation’ Megan laat opnieuw van zich horen. De ondertussen 20-jarige deelneemster uit het voorlaatste seizoen van 'Temptation Island' heeft de liefde gevonden bij Maxence, die bijna dubbel zo oud is als de Oostendse.

Megan uit het voorlaatste seizoen van ‘Temptation Island’ brak al tijdens de opnames met haar toenmalige vriend Kevin. De Oostendse zou volgens Dag Allemaal opnieuw de liefde hebben gevonden bij Maxence, die 19 jaar ouder is dan haar. Bovendien is hij geen onbekende bij het gerecht en dat doet bij velen de wenkbrauwen fronsen.

Maxence is de uitbater van twee stripclubs en liep in 2017 nog een gevangenisstraf van zes maanden met uitstel op. Megans moeder Vanessa is bang wat de mensen nu wel niet gaan denken van haar dochter. Ze was zelf niet al te blij toen ze het nieuws van haar vernam. “Wat moet zo’n man nu van ons Megan”, dacht Vanessa. “Maar toen ik Maxence ontmoette, verdwenen mijn vooroordelen als sneeuw voor de zon.” Vanessa zou er vooral erg blij mee zijn dat Megan bij Maxence haar rust terugvond.