Nuria krijgt harde kritiek maar reageert kort en duidelijk: “Ik luister niet naar anderen”
Nuria krijgt harde kritiek maar reageert kort en duidelijk: “Ik luister niet naar anderen”
Foto: Medialaan

Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen binnenkort hun tweede kindje. Onlangs lokte Nuria’s keuze om uitgebreid moederschapsverlof te nemen heel wat reacties uit. Ze werd onder andere een profiteur genoemd.

Al is het maar de vraag of het er wel zoveel gaan zijn? Eén van de actievoorwaarden was dat je je online moest registreren. 

“Maar dat heeft de verkoper van het Krëfel-filiaal in Sint-Joris-Winge er helemaal niet bijgezegd", klaagt Willy Mertens (80) uit Tienen in Het Laatste Nieuws. "En zelfs als hij het me verteld had, dan nog had ik niet geweten hoe ik dat moest doen. Oudere mensen met weinig kennis van computers worden duidelijk gediscrimineerd."

Krëfel reageert door te zeggen dat er wel degelijk werd gecommuniceerd over die voorwaarden. "We hebben de klanten die in aanmerking kwamen, zelfs nog gecontacteerd via telefoon en e-mail. Uiteraard kan het zijn dat mensen, ondanks onze inspanningen, hiervan geen kennisgenomen hebben. Dat is jammer, maar bij problemen kunnen ze bij ons terecht voor verder overleg."

Meer nieuws

Meer nieuws

.