Hanne Decoutere krijgt eindelijk deugddoende boodschap van haar papa: “Daar zijn wel traantjes gevloeid”

bron: Radio 2
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Nieuwsanker Hanne Decoutere bewees onlangs in het programma “Hanne Danst” dat ze een goede ballerina had kunnen worden. Ze heeft nu vrede met het verleden.

"Ik heb de erkenning gekregen van enkele belangrijke mensen. Ik heb gehoord dat het er had ingezeten. Dat, als ik het normale traject had gevolgd, ik een goede ballerina was geworden. En voor mij is dat genoeg. Om te weten dat het had gekund”, vertelt Hanne Decoutere op Radio 2.

“En ik neem mijn ouders niets meer kwalijk. Ik heb het ze lang kwalijk genomen, dat ze niet wilden dat ik voor die danscarrière ging. Maar nu ik zelf mama ben, begrijp ik het. Een moeder en een vader willen het beste voor hun kind, en in hun ogen was dat ook echt het beste. En ze zullen nu ook wel zeggen dat ze het goed hebben gedaan."

Hanne had toen een bijzonder moment met haar papa. "Hij heeft de camera's gemeden, hij is een echte gevoelsmens. Maar voor de echte voorstelling, was er een tussentijdse voorstelling voor vrienden en familie. Hij had toen tranen in zijn ogen en zei 'Meisje, ik heb wroeging.' Ja, daar zijn wel traantjes gevloeid. Maar ik heb nu de erkenning gehad en dat is voldoende voor mij."