VTM

Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ denken het geslacht van hun baby al te weten

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tijdens hun eerste zwangerschap kenden Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ voor de geboorte het geslacht van hun kindje al. Nu zullen ze zich laten verrassen.

Sijn en Nuria uit het VTM-programma ‘ Blind Getrouwd’ kunnen hun geluk niet op. Nu hun eerst zoontje Victor al een flinker peuter is, maken ze zich volop klaar voor de komst van hun tweede kindje. Anders dan bij haar eerste zwangerschap, kozen Stijn en Nuria er ditmaal voor het geslacht van hun kindje nog niet te kennen voor de geboorte.

“Stijn die het geslacht voor de eerste keer tegen mij zegt na de geboorte: zo romantisch!”, klinkt het bij Nuria. Ze laat die eer graag aan hem. Ze vertelt in Story ook dat ze gokken op een meisje, omdat het een totaal andere zwangerschap is dan bij zoontje Victor. “Vorige keer was ik dertig kilo aangekomen, nu nog maar vijftien”, verklaart Nuria. De vorm van haar buik zo ook anders zijn en de baby is veel actiever.

Ook Stijn merkte op aan zijn zwangere vrouw dat haar eetgewoontes helemaal verschillen van de eerste keer. Nuria zou in plaats van erg gezonde voeding, die ze tijdens haar zwangerschap van Victor at, na het avondeten nog frieten en een hamburger binnenspelen. “Met het gevolg dat ik ook een beetje ben verdikt”, lacht Stijn.