Kevin Janssens kan het niet begrijpen: “Waarom heb je nooit naar mij omgekeken?”

bron: Humo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Acteur Kevin Janssens heeft zijn echte vader niet echt gekend. Zijn moeder is bij zijn vader weggegaan toen hij drie 3 jaar was.

Kevin Janssens vertelt in HUMO dat hij het daar lang heel erg moeilijk mee heeft gehad. “Als er één ding is in mijn leven waar ik enorm veel spijt van heb, dan is het wel dat ik hem nooit heb kunnen vragen: ‘Waarom?’ Waarom heb je nooit naar mij omgekeken, waarom heb je mij niet gecontacteerd? Dan had ik het misschien een plaats kunnen geven. Ik heb lang geworsteld met de afwezigheid van mijn vader, ook al was mijn stiefvader fantastisch. Vooral in mijn vorige relaties heeft mij dat parten gespeeld.”

“Ik heb ook altijd om de foute reden kinderen gewild”, gaat Kevin verder. “Ik wilde het béter doen dan mij echte vader, ik wilde mij bewijzen. Terwijl je natuurlijk kinderen moet maken omdat je elkaar graag ziet, en omdat je er klaar voor bent. Met mijn werk een gelijkaardig verhaal: ik ben ambitieus omdat ik wil laten zien dat ik wél iets kan maken van mijn leven.”