Kevin Janssens kan het niet begrijpen: “Waarom heb je nooit naar mij omgekeken?”
Kevin Janssens kan het niet begrijpen: “Waarom heb je nooit naar mij omgekeken?”
Foto: Photonews

Acteur Kevin Janssens heeft zijn echte vader niet echt gekend. Zijn moeder is bij zijn vader weggegaan toen hij drie 3 jaar was.

De Rode Duivels gaan even de koelkast in. Zij kunnen genieten van een welverdiende vakantie. De volgende interland komt er pas aan in september.

EEN
Zo komt er op Eén heel wat zendtijd vrij. Na 'Het Journaal' is Jeroen Meus terug. Voor het tweede jaar op rij maakt hij 'Dagelijkse Zomerkost'. Deze week kookt hij de speelpleinwerkin in het Weyneshof , in Rijmenam. Op het menu Belgische klassiekers als tomatensoep, stoofvlees met frieten, ijs, rijsttaart met witte chocolade en aardbeien en hij zal ook spaghetti klaarmaken.

Vanaf volgende week trekt Jeroen naar Spanje. Hij vertrekt in Benidorm en zal ook gaan koken in Palafrugell, bij Gerona. De zomer eindigt Jeroen in de laatste week van augustus. Dan zal hij koken in zijn eigen, grote moestuin, schrijft Het Laatste Nieuws.

'1000 Zonnen' niet meer terug, maar de rubriek 'De Stoel' blijft wel behouden. Ook deze zomer zijn er weer de herhalingen van 'FC De Kampioenen' en elke werkdag om 20.15 uur komt ook Adriaan Van Den Hoof langs met zijn quizprogramma 'Switch'.

En daarna is het de beurt aan Karl Vannieuwkerke. Dit keer vanuit Frankrijk voor een nieuwe editie van 'Vive Le Vélo'. Vandaag is het rustdag in 'De Tour' en dus kan Karl de verplaatsing naar Frankrijk maken. Morgen ontvangt hij er Tom Waes en ex-wielrenster Lieselot Decroix. Nieuw is dat er ook een derde gast is, die meerdere keren aan tafel zal aanschuiven.

VTM
Bij VTM verandert er niet zo heel veel. De herhalingen van de zomerreeksen lopen gewoon door. Nieuw is dat er op algemeen verzoek van de fans ook herhalingen worden uitgezonden van 'Lili & Marleen'. Die starten vanavond om 19.55 uur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.