Financieel expert doet straffe ontdekking over Niels Destadsbader: “Proficiat!”

bron: TV Familie
door: Redactie
Niels Destadsbader (30) heeft met ‘Mee naar boven’ weer een dikke hit te pakken. Hij is met dit nummer genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit, en lijkt goed op weg om de trofee al voor de derde keer te winnen.

Niels Destadsbader is enorm populair. Dat hij sowieso bakken stemmen zal binnenhalen, daar bestaat geen twijfel over. Aan talent, charisma én fans heeft hij geen gebrek. En in TV Familie staat te lezen dat hij het ook op zakelijk vlak enorm goed doet! Volgens financieel expert Thierry Debels ziet de jaarrekening van de firma van Niels er namelijk zeer positief uit.

“De meest recente resultaten van Niels’ bvba Open Doek mogen er absoluut zijn”, zegt Debels in TV Familie. “Niels en z’n vader Kees zijn de zaakvoerders. En het is duidelijk dat die uitverkochte Sportpaleizen en zijn mooie tv-carrière hem geen windeieren hebben gelegd. Zijn firma is nu al 800.000 euro waard. Maar voor alle duidelijkheid: het vermogen van een firma staat niet gelijk aan het persoonlijke kapitaal, hé. Niels keert zichzelf ook weinig uit, en dat is verstandig. Hij is geen big spender. Ja, ook zakelijk pakt hij de dingen geweldig goed aan. Proficiat, zou ik zeggen!”