Davy Gilles sluit het einde van de Romeo’s niet uit: “Dan stoppen we”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Het gaat nog altijd hard voor Davy Gilles, Gunter Levi en Chris Van Tongelen. De Romeo’s hebben hun laatste noten nog niet gezongen. Er worden al volop plannen gesmeed voor het najaar.

De zomer van de Romeo’s zit weer overvol en er worden al volop plannen gesmeed voor het komende najaar. Het gaat hard voor Davy Gilles, Gunter Levi en Chris Van Tongelen, maar dat vinden ze geen enkel probleem.

“Als ik zie wat er de komende maanden en jaren nog te gebeuren staat, denk ik niet dat het meteen afgelopen zal zijn voor de Romeo’s”, vertelt Davy. Volgens Dag Allemaal zouden andere mensen allang een burn-out gehad hebben. Maar Gunther heeft daar zo zijn bedenkingen bij. “Als je elke dag met plezier gaat weren, kan je toch geen burn-out krijgen?”, klinkt het. “Ik kan twintig uur per dag werken om dat ik dat graag doe”, beweert hij.

Ook Davy meent van zijn hobby zijn beroep te hebben gemaakt. “Wij zeggen nog altijd dat we gaan spelen, maar zodra dat niet meer het geval is, stoppen we meteen”, aldus Davy Gilles.