Jo Vally ontroerd door opmerkelijke actie van zijn dochter Carmen

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jo Vally en zijn enige dochter Carmen zijn twee handen op één buik. Carmen steunde haar vader zelfs in de keuze voor een minnares.

Dat Jo Vally het niet altijd zo nauw nam met de huwelijkstrouw aan zijn vrouw Marcella, is geen geheim. Het koppel is na al de woelige periodes wel nog steeds samen. “We lopen niet hand in hand als we buitenkomen”, vertelt Jo aan Dag Allemaal. “Maar we zijn content nu.”

Toen Jo’s misstap met een andere vrouw bekend werd en druk besproken werd, kreeg de zanger onverwachte steun van zijn dochter Carmen. De twee hebben altijd een heel hechte band gehad en Carmen zag destijds hoe ongelukkig haar beide ouders waren. “Ik steunde papa’s keuze voor een minnares vooral in de hoop dat hij en mama elk hun geluk zouden vinden”, legt ze uit.

Toch wel een opmerkelijke mening, zeker als je in je achterhoofd houdt dat Carmen nog maar 8 jaar was toen de donkere onweerswolken boven het huwelijk van haar ouders hingen. Jo Vally zal de steun en woorden van haar dochter in die tijd nooit vergeten: “Papa, ga ervoor”, klonk het.

Tags jo vally