Ian Thomas is er kapot van: “In tranen uitgebarsten”
Ian Thomas is er kapot van: “In tranen uitgebarsten”
Foto: VTM

Ian Thomas heeft er net zijn eerste vakantie met zijn lief Anna opzitten. Na anderhalf jaar zijn ze nog steeds stapelverliefd.

Lelièvre wil vrijkomen onder elektronisch toezicht. Dat zegt zijn Benjamine Bovy in de kranten van Sudpresse. Lelièvre speelde telkens een belangrijke rol in de ontvoering van An en Eefje en Sabine en Laetitia.

Hij zit sinds 1996 in de gevangenis. Binnen een drie zal hij sowieso vrijkomen, maar zolang wil hij blijbaar niet wachten. Lelièvre wil nu vrijkomen met een enkelband. De directie van de gevangenis van Ittre, waar hij opgesloten zit, gaf al een postief advies.

“We zullen zien wat de strafuitvoeringsrechtbank zegt, want die beslist, maar alle lichten staan op groen. In plaats van hem in 2021 vrij te laten, op het einde van zijn straf, wil hij liever vroeger vrijkomen onder de strikte voorwaarden van een enkelband”, zegt Bovy, “in het belang van de samenleving”. “Mijn cliënt vraagt zelf om die omkadering”, benadrukt ze.

Lelièvre kreeg ook al enkele keren penitentiair verlof als voorbereiding op zijn definitieve vrijlating. Dat verliep telkens zeer goed.

Meer nieuws

Meer nieuws

.