Rob Vanoudenhoven heeft iets te vertellen: “Het is nog pril”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Rob Vanoudenhoven (51) en zijn vrouw Anita gingen enkele jaren geleden in alle stilte uit elkaar. Nu heeft de presentator een nieuwe vriendin.

“Er is iemand nieuw in mijn leven,” geeft Rob Vanoudenhoven toe in Story, “maar het is nog heel pril. Niemand uit de media ofzo. Ik laat het allemaal op mij afkomen, zonder iets te overhaasten. Het klikt alleszins heel goed, ook met mijn kinderen.” Het huwelijk van de presentator liep enkele jaren geleden op de klippen. Daar heeft hij nu lessen uit getrokken. “Ik probeer niet meer elke avond weg te zijn. Want anders zie je mekaar soms twee weken niet. Niet gezond.”

Met zijn ex-vrouw Anita komt Vanoudenhoven nog erg goed overeen. “We wonen zelfs naast elkaar”, klinkt het. “Toen het huis naast het mijne een aantal jaar geleden te koop kwam te staan, heb ik het gekocht als bureau, en de bovenverdieping omgebouwd tot appartement. Daar woont Anita nu. Onze tuinen vloeien zelfs in elkaar over. Van een vechtscheiding is geen sprake, integendeel. Onze levens waren gewoon te verschillend geworden. Voor de kinderen is het makkelijk dat mama en papa nu buren zijn.”