VTM

Henny Seroeyen uit ‘De Buurtpolitie’ doet pijnlijke vaststelling: “Ze hebben me alleen gevraagd omwille van mijn looks”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Acteur Henny Seroeyen, bekend uit ‘De Buurtpolitie’, staat nuchter in het leven. Hij weet maar al te goed dat zijn grootste troef zijn afgetraind lichaam is.

Henny Seroeyen speelde tot seizoen 13 mee in het VTM-programma ‘De Buurtpolitie’. Het productiehuis wil vernieuwen en er werd daarom beslist een 6-tal vaste waardes in het programma te schrappen. Henny is er daar één van. De acteur heeft echter al nieuwe plannen.

Zo speelt hij mee in het theaterstuk ‘’t Strand van Sint-Anneke’, waarin hij het beste van zichzelf mag geven in een striptease. Henny blijft hieronder erg nuchter en weet dat hij de rol te pakken kreeg omwille van zijn looks, eerder dan dankzij zijn acteertalent. “Ik ga niet onnozel doen”, vertelt de acteur. “Tuurlijk hebben ze mij gevraagd voor mijn lichaam.” Maar erg vindt Henny dat totaal niet. Hij sport sinds zijn elfde heel intensief en al dat werk loont op deze manier.

Voor Henny is het simpel: “De andere acteurs trekken het stuk omhoog, ik trek mijn kleren omlaag”, aldus een goedlachse Henny Seroeyen.