VTM

Familie-actrice Patsy Van der Meeren onder vuur: “Uitgescholden voor overloopster”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Actrice Patsy Van der Meeren vertolkte 10 jaar lang het personage ‘Marie’ in Thuis. Sinds ze een rol in Familie te pakken kreeg, wordt de actrice wel eens uitgescholden.

Patsy Van der Meeren was 10 jaar te zien als Marie in Thuis. Die periode liet de actrice helemaal achter haar. Ze werd 11 jaar geleden op een pijnlijke manier uit de serie verwijderd. “Ineens hadden ze me niet meer nodig”, aldus Patsy. “Dat deed pijn, maar goed, een mens moet verder...”

Patsy vond na haar rol bij Thuis maar moeilijk nieuw werk in de tv-wereld. Ze koos ervoor te starten met een PR-job. Sinds kort is de actrice echter terug te zien op het scherm, maar dan in Familie, als poetsvrouw Gloria. Het is volgens showbizzsite voor Patsy sowieso al erg hectisch om haar twee jobs met haar privéleven en twee jonge kindjes te combineren. Daarbij zou ze ook nog eens zwaar te verduren krijgen van haar fans, die duidelijk minder enthousiast zijn over haar overstap naar Familie. Zo zou de actrice uitgescholden worden voor “overloopster”.