Prachtig wat deze bekende Vlamingen doen voor Paul Severs
Prachtig wat deze bekende Vlamingen doen voor Paul Severs
Foto: Photonews

Gisteren stonden heel wat Vlaamse artiesten op het podium van ‘Leive Vloms’. Ook Paul Severs had er normaal opgetreden, maar de zanger stierf onverwachts in april.

De man, een agent van de zone Brussel Hoofdstad- Elsene, was in burger en op weg naar huis. “Na hun shift tijdens de WK-wedstrijd waren onze collega's teruggekeerd naar de kazerne aan de Antwerpsepoort en het Maximiliaanpark", bevestigt politiewoordvoerder Ilse Van de Keere aan Het Laatste Nieuws. "Ze reden met hun wagens de parking uit. Toen ze voor het rode licht stopten, gooiden onbekenden met stenen naar hen."

Het slachtoffer zat op de achterbank terwijl de raam openstond. Eén van de jongeren smeet de steen door de openstaande ruit, vol in het gezicht van de agent. Die was op slag bewusteloos.

BLIJVENDE GEHOORSCHADE
"Hij moest meteen worden afgevoerd naar het ziekenhuis." De man mocht gistermiddag naar huis, al zou hij volgens een collega mogelijk blijvende gehoorschade overhouden aan de aanval.

“Meermaals worden we aan onze kazerne belaagd met stenen en eieren. Dit gebeurt al jaren. Onze chefs vragen ons zelfs om het Maximiliaanpark te vermijden”, zegt een collega die liever anoniem wenst te blijven. "We mogen niet optreden om de boel rustig te houden. Maar als we ons zelfs aan onze eigen kazerne onveilig voelen, waar stopt het dan?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.