VTM

Zware tegenslag voor Romina en Jan uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “We wisten van niets”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Romina Paret uit ‘Boer Zkt Vrouw’ vond grote liefde bij haar boer Jan. Ze zette enkele weken geleden haar boerderijtje te koop.

Enkele weken geleden vertelden Romina Paret en haar grote liefde boer Jan uit het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw’ dat ze haar boerderij te koop hadden gezet. Het koppel zou het huis van hun dromen gevonden hebben. Het bod dat Romina en Jan deden op hun droomhuis werd door de eigenaars in eerste instantie aanvaard, waarop ze haar eigen boerderij dus te koop zette. Ook Romina’s eigen woning raakte na enkele dagen al verkocht. “Ons geluk kon niet op”, klinkt het bij Jan en Romina. Helaas blijkt nu dat de koop toch niet zal doorgaan.

“De eigenaars vermeldden ineens dat het huis zomaar aan iemand anders verkocht was”, legt het koppel uit. “Zonder ons weten… Dan sta je daar”, aldus een verontwaardigde Romina. Jan en Romina laten nu weten dat ze dus nog steeds op zoek zijn naar een nieuwe woning. De twee zoeken een boerderij in de regio van Brugge. Renoveren is geen enkel probleem.