Marie Verhulst heeft een fantastische boodschap voor haar broer Viktor naar aanleiding van zijn verjaardag
PMN
Marie Verhulst heeft een fantastische boodschap voor haar broer Viktor naar aanleiding van zijn verjaardag
Foto: Photonews

Het is feest bij de familie Verhulst. Daar is Viktor immers jarig.

”Over mijn plannen voor juli en augustus kan ik kort zijn: niets”, lacht ze in TV-Story. “We gaan wel met het gezin van mijn zus op vakantie naar een glamping, zeg maar een luxueuze camping. Voor het eerst in twintig jaar heb ik een lege agenda. En eerlijk? Dat voelt heel raar aan.” 

“Soms voel ik me zelfs schuldig als het goed weer is en ik gewoon lig te luieren in de zon. Tegelijk denk ik dan wel snel: waarom zou ik me schuldig voelen? Ik moet vooral profiteren van die vrije momenten.”

Karen Damen trok onlangs ook nog met naar Disneyland Paris, als gelegenheidsmeter van het Kinderkankerfonds. “Tijdens mijn tijd bij K3 heb ik verschillende kindjes leren kennen met kanker. Sommigen onder hen zijn nu genezen, anderen zijn helaas gestorven aan die vreselijke ziekte.” 

“In mijn geval is het vaak heel gemakkelijk om die kindjes een fijn moment te bezorgen. Heel wat onder hen waren of zijn fan van K3 en met een simpel bezoekje kan ik ze al heel blij maken. Gelukkig, want soms weet ik echt niet wat te zeggen.”

“Het zijn stuk voor stuk echte vechtertjes. Vaak zijn zij het die hun ouders oppeppen, omdat die het veel moeilijker hebben met de situatie. Je kind ziek zien is het ergste wat je als ouder kunt meemaken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.