VTM heeft geweldig nieuws gekregen over ‘Studio Tarara’
PMN
VTM heeft geweldig nieuws gekregen over ‘Studio Tarara’
Foto: Medialaan

In het voorjaar kon je ‘Studio Tarara’ bekijken op VTM. De reeks kwam er naar aanleiding van het dertigjarig bestaan van de zender.

De Amerikaanse filmstudio Pure Flix gaat een film maken over de Thaïse voetballertjes die met hun coach vast kwamen te zitten in een grot, vernam Het Nieuwsblad. Na een spectaculaire reddingsactie konden ze allemaal bevrijd worden.

INSPIRERENDE FILM
“De moed en heldhaftigheid die ik heb gezien, is enorm inspirerend, dus ja, dit wordt een film voor ons”, aldus CEO Michael Scott aan de Hollywood Reporter. Pure Flix is eigenlijk een christelijke filmstudio. "Het is niet nodig om een christelijke film te maken, het moet gewoon een inspirerende film zijn”, aldus de CEO.

OVERLEDEN
“Het is niet alleen een film, het gaat erom dat we iedereen willen eren, ook de soldaat die is overleden”, aldus Scott nog, zo verwijzend naar de duiker die omkwam door een zuurstoftekort nadat hij de jongens en hun trainer van zuurstof had voorzien.

Scott kon zelf spreken met 90 duikers die betrokken waren bij de reddingsactie met familieleden van de Thaïse voetballertjes.

Meer nieuws

Meer nieuws

.