Leegloop bij Familie: Er moeten maar liefst 8 acteurs vertrekken

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Op maandag 26 augustus start het nieuwe seizoen van Familie. Er dreigen overigens heel wat personages te verdwijnen.

Eén van de vragen is hoe het zal aflopen met Stefanie? De kans is klein dat ze zal ontsnappen uit de klauwen van pyromaan Elias. Jasmijn Van Hoof, die de rol van Stefanie speelt, zei eerder al dat haar toekomst bij Familie onzeker is. Ze zal dus allicht verdwijnen, net zoals Ian Thomas, die de rol van Elias speelt. Hij liet ook al verstaan dat zijn rol tijdelijk is.

Lien Van de Kelder, die de rol van Marie vertolkt, verdwijnt ook. Haar personage viel van de rots en is dood. Het ziet er ook niet goed uit voor Mathias. Peter Bulckaen, die de rol van Mathias speelt, zei al dat hij er niet mee zal wegkomen. Zo zal allicht ook hij verdwijnen.
(Lees verder onder de foto)

Acht vertrekkers
En ook voor Vincent Banic, die Guido speelt, ziet het er niet goed uit. Hij mist Bab Buelens erg op de set en met het vertrek van haar lijkt ook zijn rol uitgespeeld te zijn. Er zijn ook al een tijdje geruchten dat Jaak Van Assche, die Alfons speelt, binnenkort verdwijnt uit de reeks. Alfons krijgt immers af te rekenen met dementie.

En dan is er, zoals net vermeld, nog Bab Buelens die vertrekt. Tel daarbij ook nog Felix Jamaels, die Jelle speelde en je zit aan acht personages die verdwijnen in het nieuwe seizoen.

We zijn dus zeer benieuwd wat dit gaat geven in het nieuwe seizoen. Of hebben de makers nog enkele verrassingen in petto, en mogen er toch nog enkele van deze acteurs blijven?