James Cooke mag er niet aan denken: “We willen niet afgaan”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
James Cooke maakt zich zorgen om zijn deelname aan het nieuwe programma ‘The Battle’. De presentator liep gisteren nog een verwonding op en zo wordt de druk alsmaar groter.

Dikke pech voor James Cooke. De presentator liep een pijnlijke verwonding op tijdens het filmen van de promoclip voor het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ dat James samen met Gert Verhulst presenteert. “Ik ben een stuk vel van mijn teen kwijt” vertelt hij op Radio 2. “We waren in Oostende om de video op te nemen en ik ben gewoon los tegen de verdwaalpaal van Bart Tommelein gelopen.”

Zijn blessure heeft een aantal nadelige gevolgen, onder andere voor zijn andere show samen met Gert Verhulst: ‘The Battle’. In deze reeks zal James de strijd aangaan met een Nederlands duo. James en Gert zijn er al maanden voor aan het trainen en elke training zou essentieel zijn op dit moment. Vanaf half augustus beginnen de opnames en James begint de stress al te voelen. “Ik ben een beetje aan ‘t flippen”, klinkt het. “We willen niet afgaan, hé!”